Route en parkeren

Ons adres:       
 
Tandartspraktijk De Blauwe Leeuw
Gravenstraat 5a
3311 BC Dordrecht
tel. 078-6309855

 
Parkeren
LET OP: In de binnenstad geldt op de meeste plaatsen betaald parkeren tussen 9.00 uur en 22.00!!!!!!!
In de Gravenstraat zelf is er geen openbare parkeergelegenheid. U kunt uw auto aan een van de omliggende havens (Kuipershaven, Nieuwe Haven, Wolwevershaven, het Vlak) of op de Grote Markt parkeren, afhankelijk van welke kant van de pollers u komt. Deze pollers staan halverwege de 's Heer Boeijenstraat. De Schrijversstraat is permanent afgesloten aan de kant van de Wijnstraat en is hierdoor niet meer doorgankelijk. U kunt betalen met pin en contant geld, maar mobiel is misschien wel het gemakkelijkst en meest comfortabel, aangezien dit vaak goedkoper is en u ook niet vastzit aan een eindtijd.

Eigen vervoer
 
Alle richtingen vanaf de Ring Rotterdam A16 (E19):
Ga richting Dordrecht/ Breda op de A16.
Neem afslag Dordrecht-Centrum (afslag 21) en neem de rechter rijbaan. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Laan der Verenigde Naties op richting Dordrecht-Centrum.
Neem na de tweede stoplichten de linker rijstrook en ga bij de derde stoplichten schuin links de Wilgenbos op. (Aan uw linkerkant ziet u water en een haventje.)

* Neem de eerste afslag links de Prinsenstraat op, rijd door langs de Grote Kerk die u aan uw rechterhand heeft. Rijd over de brug en ga rechtsaf de Nieuwe Haven op. Rijd deze helemaal uit.
Ga rechtsaf de Roobrug over, de Aardappelmarkt op. U kunt parkeren aan een van de havens.
Als u vanaf de Aardappelmarkt rechtdoor rijdt, in plaats van met de bocht mee naar rechts, komt u in de Gravenstraat.
 

Alle richtingen vanaf Breda A16 (E19):
Ga richting Dordrecht/ Rotterdam op de A16.
Op een gegeven moment krijgt u aan uw rechterkant doorzichtige geluidswallen.
Neem hier de afslag Dordrecht-Centrum (afslag 21) en neem de linker rijbaan.
Ga bij de eerste stoplichten linksaf en bij de tweede stoplichten weer linksaf de Laan der Verenigde Naties op richting Dordrecht-Centrum.
Ga rechtdoor en neem na de derde stoplichten de linker rijstrook.
Ga bij de vierde stoplichten schuin links de Wilgenbos op. (Aan uw linkerkant ziet u water en een haventje.)
Volg hierna * hierboven.
 

Alle richtingen vanaf Gorinchem A15:
Ga richting Dordrecht/ Rotterdam op de A15.
Neem afslag Papendrecht (afslag 23) en ga bij de stoplichten linksaf de Rondweg N3 op. (Max. 80 km/uur rijden!!! Snelheidscontroles!)
Ga de Papendrechtse Brug over en houd rechts aan.
Neem de eerste afslag rechts en ga bij de stoplichten linksaf de Merwedestraat op.
Rijd rechtdoor, over de brug het Wantij over, de Oranjelaan op. Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf de Noordendijk op. Deze weg gaat eerst over in de Torenstraat, daarna de Boomstraat en wordt de Wijnstraat. Rijd rechtdoor tot aan de bussluis (met op de rechterhoek Crista's Cookies). Ga rechtsaf de 's Heer Boeijenstraat in. U kunt op de Grote Markt aan de linkerkant parkeren.
Volg te voet de 's Heer Boeijenstraat verder die een bocht naar rechts maakt. Sla rechtsaf de Gravenstraat in. 
 

Openbaar vervoer
Stadsbus 20 richting P Energiehuis vertrekt vanaf het CS Dordrecht en gaat twee tot vier keer per uur. U bent binnen 10 minuten bij halte de Nieuwbrug en stapt hier uit in de Wijnstraat. De Gravenstraat begint tegenover de bushalte. Voor vertrektijden en reisadvies kunt u kijken op www.9292ov.nl